Що робиться в Україні? АТО? ВІЙНА? ЧИ звичайнісінька зрада?

ТЕРМІНОВИЙ ПЕРЕПОСТ: Пане Президент, міністр оборони, командуючі АТО. Дайте будь ласка відповідь на питання, що робиться в Україні? АТО? ВІЙНА? ЧИ звичайнісінька зрада? 
За те що в зоні бойових дій на власність Ахметова, Ефремова не впала ні одна бомба ні один снаряд, в той час коли рядом руйнуються та горять адміністративні та приватні будівлі вже писалося не один раз. 
Але виявляеться ще є одна аномалія. Бійці звільняють від сепарастів містечко в зоні АТО,і на привеликий подив виявляють склади з бойовою технікою. В ангарах,і на дворі під чохлами стоять танки, БТРи, БМПшки,і усе зі зброєю. 
Військові, патреоти хотіли поповнити свою утрачену у боях техніку. Але на привеликий жаль з'явились компітентниє органи і заборонили брати бойову техніку та виставили свою охорону. Керівники країни, збройних сил, ментури, якщо Ви не зрадники то дайте відповідь своєму народу, чия ця техніка?
На наші неодноразові вимоги надати нам важке озброєння МВС відповідає, що не може цього зробити бо таке озброєння у них відсутнє.
Ще 20 травня цього року міноборони була відправлена заявка о виділенні важкого озброєння. На одному складі в Шепетівці 24 тисячі крупнокаліберних кулеметів, але нам їх не видають»
Чому її не взяли і не підірвали терористи? 
Чому її не дають захистникам України? Та що за ігрища Ви ведете зі своєюкраїною,та своїм народом?????




Насамкінець пропоную вам передивитись ці два відеосюжети, які яскраво показують всю трагічність ситуації з АТО


© 2013 Retrans24. WP Theme-junkie converted by Bloggertheme9Published..Blogger Templates
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.
back to top