Звідки п’ята колона в Україні?

Не поймёт ни враг наш, ни друг,
Как же это сразу и вдруг
Населенье целой страны
Выродилось в бешеных сук!
Филатов Леонид
Ні, пане Леоніде! Не одразу. Спочатку був Л. Троцкий, згодом вбитий за наказом Сталіна, який надрукував інструкцію для банд Муравйова:«Помните, что так или иначе, а нам необходимо возвратить Украину России. Без Украины нет России. Знайте, что для достижения намеченной цели все средства одинаково хороши».
У 1917 році наші прадіди на Донеччині, з дурної голови, прийняли владу більшовиків, а через декілька років ця влада поставила їх до стінки і відправила до світлого майбутнього… А їм потрібно було брати в руки рушницю, а ще краще кулемет і так всьому українському селянству. Тоді може й були б ми сьогодні вже в цивілізованій Європі. А якщо б наш прадід і загинув, то як вільна людина, а не смертю раба. Наслідком були війни і голодомори.
Потім були Іванови. Потрібно було виховати «совецький народ». На Іванових тримався СРСР, а тепер країна Моксель. У Радянському Союзі професор Ілля Іванов запропонував схрещування людини і мавпи:«Гібридна людина, яка відповідає антропоїдам, з народження зростає швидше, ніж звичайна, швидко набуває неймовірної сили, набагато менш чутлива до болю, нерозбірлива в їжі, з усіх розваг віддає перевагу насолоді від сексу. Найважливіша його перевага перед людиною, – простота в управлінні і бездоганна слухняність. Можливості його використання безмежні — від роботи в шахтах до солдатської служби».
Мені здається, що цей таємний експеримент вирощування совка завершився досить вдало. Інакше б не присвоїли Курській державній сільськогосподарській академії ім’я професора Іллі Іванова.
Мала рацію Ліна Костенко:
«Подивишся: і що воно таке?
Не допоможе й двоопукла лінза.
Здається ж, люди, все у них людське,
Але душа ще з дерева не злізла»
.
Хамовитий дебіл – результат усіх експериментів комуняк. Йому не можна довіряти обирати владу, бо кінцевий результат буде завжди однаковий. А коли довірили, то сталося неймовірне, з точки зору нормальної людини. Але таки сталося. Ця нікчема, Янукович, став президентом України. Боже правий! Та хіба ж заслужив народ, змучений війнами, розбратом, комунією та голодоморами таке страшне покарання? У соціальних мережах попереджали: «Ще не вмерла Україна, але може вмерти, бо чужинський отаман приведе до смерті!»
Чому це тоді сталось? На це відповів один із відвідувачів сайту: «Сам живу в Донецке и прекрасно знаю, что здесь избиратель (90%) проголосует за ПР даже если Янукович ЛИЧНО отберет у него все имущество, трахнет жену и дочь и насрёт в борщ. Еще и скажет: «Вон как Федорович зажигает…» Прикро було спостерігати, як цей дипломований неук вершив нашими судьбами і судьбою України.
Потім Московія захопила частину нашої землі, і вбивала та грабувала. Виправдовувала свої дії, тим, що потрібно захищати отих вилупків, яких створив Ілля Іванов. Вони у якості «старшого брата» почали вбивати «молодшого». Поет  Юрій Нестеренко у своїй поемі передбачує:
Повсюду лез ваш страшный сброд,
Твердя –«я старший брат!»,
И будет ныне всякий род
Кончине вашей рад.
И ваше имя слово «гунн»
Заслуженно затмит
В значенье: вор, насильник, лгун,
Холуй, палач, бандит.
Как сгинете навеки вы,
Вздохнет свободно мир
И на развалинах Москвы
Устроит светлый пир.
Процитую історика Станіслава Кульчицького:
«Під заспокійливі розмови про співробітництво і дружбу народів-побратимів путінська Росія створювала в Україні потужну п’яту колону, а з лютого 2014 р. перейшла до відкритої агресії, Російські громадяни в масі своїй з ентузіазмом підтримали дії свого уряду, спрямовані на знищення «київської хунти». Проте фактом залишається те, що російська загроза українській державності та й самому існуванню української нації йде не тільки від правлячого класу, який тримає свій народ в інформаційному рабстві, а й безпосередньо від населення».
Коли Московія захопила Крим, то першою справою «зелених чоловічків» було відключення від електроживлення Штабу військово-морського флоту України. Московія нагородила своїх вояк за такі дії. Цікаво а наших нагородять за таке саме? Тепер після відключення Криму, кримнашисти волають про несправедливість. Уявіть собі таку схожу ситуацію. У вас вкрали порося і настійливо вимагають поставляти ідло, бо бач, нема чим його годувати і воно верещить голодне.
Господи поможи! Не задля нас, бо негідні єсьмо, а задля полеглих наших, що несть їм числа.
Ярослав, anti-colorados

© 2013 Retrans24. WP Theme-junkie converted by Bloggertheme9Published..Blogger Templates
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.
back to top