Росія готує наступ, щоб закопати в могили побільше «ополченців»

Широкомасштабним наступом на сході Путін спробує не тільки розширити «територію хаосу», а і віддалити окуповані території від України путами ненависті, передає Еспресо TV.

Ідеологи Кремля розробили безпрограшний сценарій м’ясорубки на Донбасі. Повідомлення про закінчення перемир’я та майбутній наступ вже кілька днів поширюються бойовиками і  масуються в інформаційному просторі. За словами координатора групи "Інформаційний спротив" Дмитра Тимчука, бойовики завершили формування ударних тактичних груп і на даний момент практично повністю готові до наступу. 



Одночасно Росія посилено перекидає свої підрозділи до держкордону з Україною.Одже все свідчить про те, що Путін готує нове кровопролиття в Україні. І чим більше людей загине в цій м’ясорубці, тим більше дивідендів отримає Кремль.
Варто зазначити, що саме місцеві бойовики в якості гарматного м’яса стануть головними діючими особами в цьому кривавому спектаклі. На сьогодні в зголоднілих підконтрольних бойовикам територіях Донбасу, де люди майже півроку живуть без зарплат та пенсій, війна – це чи не єдиний спосіб заробітку. 

Місцеві мешканці готові воювати за незначні кошти -  число добровольців в ряди так званого «народного ополчення» постійно росте, як і найманців з найбільш збіднілих територій Росії.
Після  відновлення повномасштабних бойових дій Путін не тільки зможе позбутися зайвого вантажу, а й міцніше зв’яже Донбас путами ненависті і збільшить прірву між Україною та окупованими територіями. 

Адже якщо під час бою загине хтось із твоїх близьких, або друзів – зароджена «путіністами» лють до всього українського буде лише посилюватись. 
Крім того, активні бойові дії передбачають велику кількість жертв  серед мирного населення, зруйновані оселі, а також голод, нестачу медикаментів та ізольованість від зовнішнього світу. 
А в умовах повної інформаційної блокади, визначити винних дуже просто - на сьогодні в терористичному інформпросторі бойовики звинувачують в порушенні миру саме українську сторону.  
Тим часом, маргінали, на кшталт Мотороли, Гіві, Лєшего та інших повісять собі нові зірочки і продовжать мародерствувати та вбивати в окупованих містах.

Марта Кущ

© 2013 Retrans24. WP Theme-junkie converted by Bloggertheme9Published..Blogger Templates
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.
back to top